Permanente make-Up

Elke moderne vrouw wil er graag ieder moment van de dag verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoetkomen. Met Permanente Make-Up kan dit wel! Als u ’s morgens uit bed stapt, aan het sporten bent, wanneer u op vakantie uit zee of uit het zwembad komt, of u loopt door weer en wind. Dag en nacht een verzorgde uitstraling!

Er zijn meerdere redenen om voor Permanente Make-Up te kiezen, bijvoorbeeld:

  • U wilt uw natuurlijke uitstraling behouden, er niet opgemaakt uitzien, maar een betere versie van uzelf zijn
  • U heeft een druk leven en geen tijd om elke ochtend een make-up ritueel uit te voeren
  • U heeft geen of nauwelijks wenkbrauwen door overmatig epileren
  • U heeft onregelmatige wenkbrauwen
  • U wilt graag een vollere wimperaanzet
  • U heeft geen haargroei meer door ziekte of een andere oorzaak
  • U heeft last van Alopecia
  • Uw eyeliner loopt uit in de loop van de dag
  • U heeft last van tranende ogen

Met Permanente Make-Up van IMPROVE straalt u 365 dagen per jaar!

De Behandeling

Bij IMPROVE brengen wij nieuwe pigmentaties aan in 3 behandelingen. Niet alleen om het mooiste (kleur) resultaat te verkrijgen, maar ook langer plezier te hebben van uw permanente make-up.

Bij de eerste behandeling worden uw wensen uitgebreid besproken. Hierbij houden we rekening met uw gezichtsvorm, natuurlijke haarkleur en de ondertoon van uw huid. Vervolgens wordt er gestart met het aanbrengen van de PMU. U zult tijdens de behandeling kleine korte steekjes voelen van de naald die wordt gebruikt.

Na de eerste behandeling is de kleur donkerder dan gewenst. De opperhuid zuigt zich namelijk vol met pigment. Binnen 3 á 4 dagen ziet u de pigmentatie lichter worden (circa 40%). Bij de volgende behandelingen worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit. Tussen elke behandeling zit een periode van 4 tot 6 weken. Na het voltooien van de behandeling is het raadzaam een nabehandeling te ondergaan na 1 tot 1 ½ jaar.

Technieken

3-D Hairstrokes
Met de 3-D hairstroke techniek worden hele fijne haartjes gepigmenteerd waardoor uw wenkbrauwen langer, breder of gewoon wat voller gemaakt kunnen worden. Het lijkt net op de structuur van uw eigen wenkbrauwen, waardoor een natuurlijke wenkbrauw ontstaat.

Shadows
Bij deze techniek wordt er een schaduw achter uw eigen wenkbrauw gepigmenteerd. Deze techniek geeft een compact resultaat, maar blijft zacht en natuurlijk. Het is vergelijkbaar met het gebruik van een wenkbrauwpotlood of poeder.

Ombre
De Ombre techniek is een wenkbrauw gepigmenteerd met toepassing van de schaduwtechniek. De wenkbrauw is vooraan mooi poederig en transparant terwijl hij naar de staart toe voller en strakker wordt.

Infralash
Bij deze techniek wordt er pigment aangebracht tussen uw wimperhaartjes. Hierdoor lijkt uw wimperaanzet voller, met als resultaat een zeer natuurlijke en sprekende oogopslag.

Eyeliner incl. infralash
Er wordt een strak lijntje boven uw eigen wimperrand aangebracht wat net iets meer effect geeft als enkel de infralash. De infralash is in deze behandeling inbegrepen.

Verschil met tatoeëren

Permanente Make-Up oftewel PMU lijkt qua techniek op een tatoeage. Een tatoeage wordt echter dieper in de huid geplaatst.

PMU, is het inbrengen van pigmenten in de bovenlaag van de lederhuid (Dermis). De huidlaag onder de opperhuid (Epidermis).

Door onder andere ultraviolet licht, het natuurlijk vernieuwen van de huid door schuring en wrijving en het afweersysteem, zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen. Dit varieert echter van persoon tot persoon.