Medische Pigmentatie

Tepel- en tepelhofreconstructie (Areola)

Na een borstreconstructie na borstkanker is medische pigmentatie vaak de laatste stap.  Door het toepassen van een prachtige 3-D techniek wordt de tepel en/of tepelhof opnieuw gecreëerd met een zeer natuurlijk resultaat!

“De emotie en blijdschap van cliënten bij het zien van het eindresultaat maken het uitvoeren van deze behandelingen bijzonder dankbaar. ”                                         

Het corrigeren/reconstrueren van een tepel en tepelhof is ook mogelijk na een borstverkleining. Er kan bijvoorbeeld een wit litteken rondom de tepelhof zichtbaar geworden zijn, een deel van de tepelhof is haar kleur verloren en/of er is een “lijn”naar de onderkant van de borst zichtbaar.

Alopecia Areata

Alopecia Areata is een aandoening waarbij het eigen afweersysteem de haartwortels aantast. Het veroorzaakt pleksgewijze kaalheid. Ook hiervoor biedt Medische Pigmentatie een uitkomst;

  • Wenkbrauwen kunnen gecreëerd worden door middel van een zeer fijne hairstroke techniek, met een natuurlijk ogend eindresultaat.
  • De wimperhaartjes kunnen gesuggereerd worden door het pigmenteren van een eyeliner.

De mogelijkheden en de te verwachten resultaten worden uitgebreid besproken tijdens het intakegesprek en er wordt samen met u een behandelplan opgesteld.

Wilt u uitgebreidere informatie? Neem dan gerust contact met ons op.